By the same author: Virtour.fr - visites virtuelles

Писане на Кирилица с латинска клавиатура
Latin to Cyrillic online converter

Най-удобният преводач кирилица - латиница. The most adaptable Latin to Cyrillic online text convertor.

Акцент България ЕООД

Здравейте!

Акцент България е измежду най-авторитетните експертни консултантски агенции за недвижими имоти и проектантско-строителни фирми в София. Ако възнамерявате да закупите имот и/или да строите в България, непременно ни се обадете. Ще можем да Ви спестим време, като направим проучване на пазара. Разполагаме с голям брой апартаменти, парцели и къщи в западна България, като например град Копривщица. Имаме връзка с всички софийски агенции, така че ще можем да Ви предложим всички предлагани имоти за София или страната, отговарящи на зададените от Вас критерии.

За съжаление нивото на компетентност за подобни услуги в България е много, много ниско. Най-важното е да се предпазите от покупка на имот с тежести (ипотеки, дарения, успоредни продажби и др.) или даже на недействителен имот.

В Акцент България ЕООД правим всички възможни проверки на избрания имот от създаването на сградата до момента на покупката и винаги стигаме до първия собственик. (Можем да Ви предложим тази услуга независимо от това дали имотът е от нашата картотека, от друга/други агенции или от частни лица.)

Ако имате намерение да строите, ремонтирате, обзавеждате, обадете ни се! Нашите архитекти и инженери ще могат да Ви изслушат и посъветват, за да вземете най-доброто решение. Ще можем също така да Ви покажем много наши реализирани обекти в София и страната. Можем да поемем цялостното комплексно проектиране, узаконяване, строителство (или ремонт, преустройство) и обзавеждане до ключ.

По тези и по други интересуващи Ви въпроси Ви каним в офиса на кафе!

Офисът се намира в София, на ул. „Георги С. Раковски“ 99, етаж 13, офис 10. Моля, позвънете, преди да дойдете, за да сме сигурни, че специалистът, който ще Ви е най-полезен, ще бъде тук.

Мобилни телефони: (+359): 0889-477-411, 0889-477-477

Това е кратко представяне на фирма Акцент. За повече информация посетете www.accent.bg.